Jelentkezés a tanfolyamokra

A JELENTKEZÉS MENETE

1. Jelentkezési lap elküldése
Első lépésként küldje el jelentkezési lapját oldalunkról. Jelentkezési lapot talál minden oldal alján, ha a „Jelentkezés” feliratra kattint, vagy a bal oldali menüsor alján.
Kérjük, hogy a jelentkezési lapot figyelmesen töltse ki. Telefonszámát és e-mail címét helyesen adja meg, különben nem tudjuk felvenni Önnel a kapcsolatot. Telefonszám megadásakor ne használjon kötőjelet, perjelet, vagy egyéb más jeleket, csak a telefonszám számjegyeit gépelje be egymás után, a körzetszámmal együtt.

2. Jelentkezési díj befizetése
Jelentkezési lapjának megérkezését követően telefonon felhívjuk Önt. Akkor felteheti esetleges kérdéseit a tanfolyammal kapcsolatban, illetve megbeszéljük, hogy a jelentkezési díjat mikor, és milyen úton a legkényelmesebb Önnek befizetni.
A tanfolyamra csak akkor fog bekerülni, ha a jelentkezési díja is megérkezik hozzánk.

A jelentkezési díjat fizetheti:

- Személyesen, előre egyeztetett időpontban:
Személyesen történő befizetéshez időpontot kell egyeztetni. Tekintettel arra, hogy a folyamatosan induló tanfolyamok nagyon nagy szervezést igényelnek, előfordulhat, hogy az irodában éppen senki sem tartózkodik.

- Rózsaszín postai utalványon:
A jelentkezési díj befizetéséhez csekket nem küldünk. Minden postán lehet kérni rózsaszín postai utalványt, és azon lehet feladni a pénzt postai címünkre. Kérjük, hogy a feladóhoz pontosan azt a nevet írja (férjezett név, leánykori név …stb.), ami a jelentkezési lapon is szerepel. Egyébként a pénzt nem tudjuk majd azonosítani, ha megérkezik.
Postai címünk minden oldalon megtalálható, a tanfolyamok tájékoztató leírásában. A postán feladott pénz körülbelül 3-4 munkanap alatt érkezik meg hozzánk. A pénz megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről sms-ben értesítjük.

- Banki befizetéssel, vagy átutalással:
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy tanfolyamonként mások a bankszámla számok. Jelentkezési díjat a választott tanfolyam tájékoztatójában található bakszámlára lehet utalni, vagy befizetni. Az átutalás közleményében pontosan azt a nevet (férjezett név, leánykori név …stb.) kérjük feltüntetni, ami a jelentkezési lapon is szerepel, egyébként a pénzt nem tudjuk azonosítani. A pénz bankszámlánkra történő megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről sms-ben értesítjük.

Amennyiben a tanfolyam részvételi díját cég fizeti:
Jelentkezési lapot ez esetben a tanfolyamon részt vevő személy nevével és adataival kell kitölteni. A jelentkezési lap „Megjegyzés” rovatában kérjük feltüntetni a cég nevét és számlázási címét. A jelentkezési díjat utalni ez esetben a cég bankszámlájáról kell. Az átutalás közleményében a részvevő nevét kell feltüntetni, ahogyan az a jelentkezési lapon is szerepel.

Tanfolyamra bekerülni tehát csak a jelentkezési díj befizetésével lehet! A jelentkezési díj minden esetben beleszámít a részvételi díjba. A részvételi díjból fennmaradó rész mindig a tanítás első napján esedékes, és a tanítás megkezdése előtt kell befizetni. A részvételi díj második része is teljesíthető banki átutalással, vagy befizetéssel a fent leírtak szerint. Ez esetben a második részletnek is be kell érkeznie bankszámlánkra, legkésőbb a tanítás megkezdése előtt 2 nappal. A tanfolyamokon csak azok vehetnek részt, akik a teljes részvételi díjat maradéktalanul kiegyenlítették.

Amennyiben sms-ben értesítést kapott jelentkezési díjának beérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről, nincs más teendője, szeretettel várjuk a tanfolyamra.
A tanfolyam kezdése előtt 1-2 nappal sms-ben és e-mailben emlékeztetőt küldünk. Mindkettőben benne lesz, hogy hány órára és hová kell jönnie, valamint minden fontos és hasznos információ a tanfolyammal kapcsolatban.

A nagy érdeklődésre való tekintettel előfordulhat, hogy egy tanfolyam hetekkel a kezdés előtt megtelik.
Ezért célszerű a jelentkezéseket időben intézni!

Tisztelettel,
Kató Henriett
MediCenter Alapítvány
Telefonszámunk: +36 20 9777 661
Elérhetők vagyunk: munkanapokon 9-19h-ig.