Aromaterápia tanfolyam

Aromaterápia

Aromaterápia tanfolyam - Illóolajok alkalmazása külsőleg

Következő aromaterápia tanfolyam oktatási napjai:
2017. Ősz (szombat, vasárnap)


Tanfolyam időtartama: 2 nap Részvételi díj: 18.000,- Ft

A növényi olajok és illóolajok áldásos hatásait az ember már korán felismerte, sokoldalú alkalmazásuk egészen az időszámításunk előtti időkre visszanyúlik. Az illatok legyenek kellemesek vagy kellemetlenek, valamilyen érzést és állapotot váltanak ki belőlünk. Nem mindenki tudja, hogy a minőségi illóolaj nem csak egyszerű szaglóérzékelés, hanem a testre-lélekre egyaránt ható lehetőség a harmóniára, egészségre.
Napjainkban az aromaterápia újra reneszánszát éli, és egyike a természetes gyógymódoknak. Felhasználásuk alapos szakértelmet kíván, hiszen a hozzá nem értők kezében akár károsak is lehetnek ezek a tömény hatóanyagbombák.

A tanfolyam célja:
A tanfolyam célja megismertetni a résztvevőket az aromaterápia alapjaival, a jelen korban betöltött szerepével, jelentőségével, és biztonságos használatának sokszínűségével.

A tanfolyam tematikája:
- Aromaterápia jelentése, eredete, rövid történeti áttekintés. - Illóolajokról általában: előállításuk, tárolásuk, általános tulajdonságaik. - Alkalmazási lehetőségük a mindennapokban: párologtatás, inhalálás, szauna, borogatás, fürdő. Masszázsolaj, parfümkészítés házilag. - Illatpiramis: az illatok csoportosítása. - Kiemelt illóolajok részletes bemutatása, javallatai és ellenjavallatok, gyermekeknél való alkalmazásuk. - Illóolajok a háztartásban, aromakonyha, aromavizek. - A résztvevők megtanulnak egy 20 perces, relaxáló aromaterápiás hátmasszázst - Résztvevőknek lehetőségük nyílik természetes parfüm és vegyszermentes légfrissítő elkészítésére is.

A tanfolyam helye: InetTrade.hu Kft.
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Felnőttképzési nyilvántartási száma: 00684-2009

Időtartama: 2 nap ( 1 hétvége), naponta 9 - 16h-ig.

Oktató: Kerekes Anita
Kozmetikus, Gyógymasszőr

2017-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2017. Ősz (szombat, vasárnap)

Részvételi díj: 18.000,- Ft

Jegyzet ára: 1.500,- Ft

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás: A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján a "Jelentkezés" feliratra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.
Jelentkezési díj a tanfolyamra: 5.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.
A jelentkezési díjat befizetheti:

1. személyesen, előre egyeztetett időpontban,

2. teljesítheti banki befizetéssel vagy átutalással
Bankszámla számunk: InetTrade.hu Kft.
K&H Bank, 10400872-50515452-50511016
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet és a tafolyam nevét.

3. elküldheti rózsaszín postai utalványon az alábbi névre és címre:
InetTrade.hu Kft.
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet és a tafolyam nevét.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)
Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A képzésen megszerzett tudásukat egészséges embereken alkalmazhatják, egészség megőrző céllal.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes ruházatot, papucsot, fürdőruhát, valamilyen olajat (pl. szőlőmag, vagy olíva, vagy jojoba, vagy speciális drenázs olaj ...stb.), 2 db fürdőlepedőt vagy lepedőt, ami a masszázs ágyat befedi, valamint tollat a jegyzeteléshez.

További információk:
Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661

Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi linkre kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés