SPA-wellness és cellulit masszázs tanfolyam

SPA wellness masszázs


SPA-wellness és cellulit masszázs tanfolyam

Következő SPA-wellness és cellulit masszázs tanfolyam oktatási napjai: 2017. December 1., 2., 3. (péntek, szombat, vasárnap)

Tanfolyam időtartama: 3 nap Részvételi díj: 27.000,- Ft

A Wellness szó jelentése: érezd jól magad! Rohanó életmódunknak kis szigetei a wellness kezelések, melyek nem véletlenül az egyik legkeresettebb masszázsfajták manapság. Segít megteremteni és fenntartani testünk, lelkünk és szellemünk harmóniáját. Ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze. A wellness tanfolyam alatt megismerjük a só, a méz, a csokoládé és az illóolajok csodálatos hatását. Hogyan tudjuk külön-külön valamint egymásra építve, egymást támogatva alkalmazni a betegségek megelőzésére, és az egészség megtartására.

A cellulit, azaz a narancsbőr ma már népbetegségnek számít. Nem csak és kizárólag a súlyfelesleggel küzdőkön alakulnak ki a jellegzetes tünetek, a vékony alkatú embereken is megjelenik a kötőszövet behúzódása és a septumok közötti zsírpárnák elődomborodása miatt a narancs héjához hasonló rajzolat. Innét a narancsbőr elnevezés is. A narancsbőr nem csupán esztétikai probléma, hátterében anyagcsere és nyirokkeringési problémák állhatnak, melyek az egészséget veszélyeztető tényezők. A tanfolyam átfogó ismereteket nyújt a napjainkban, igen gyakori problémát jelentő narancsbőr (cellulit) kialakulásáról, a kezelési lehetőségekről, és a speciális technikákról.

A képzés célja: Alapvető elméleti ismeretek elsajátítása. A különböző vivőanyagok (só, méz, csokoládé) megismerése és azok használatának elsajátítása. Speciális vivőanyagok használatával a narancsbőr csökkentése, az egészség megőrzése, betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, frissítésre, fogyasztásra is alkalmazható. A tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű.
A képzés anyaga, felépítése:
* Sómasszázs (peeling) – 2 fajta
* Mézes masszázs – 2 fajta
* Csokoládé masszázs
* Csúszó köpöly
* Cellulit masszázs: Rövid elméleti bevezető után (A cellulit meghatározása - Kialakulása - A cellulit masszázs hatása - Ellenjavallatok - A masszázs fogásai - Közvetítő anyagok - A masszázs környezete és eszközei), a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a cellulit masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét. A cellulit masszázs során a hallgatók elsajátítják azokat a speciális technikákat, melyek segítségével fellazítják, megtörjik a cellulit kialakulásáért felellőssé tehető zsírcsomókat, majd a nyirokkeringés segítségével eláramoltatják a felszabadult méreganyagokat, anyagcsere-végtermékeket, majd testtekercseléssel zárják a kezelést.

A tanfolyam helye: Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Felnőttképzési nyilvántartási száma: 00862-2008

Időtartama: 3 nap ( 1 hétvége - péntek, szombat, vasárnap), naponta 9 - 17h-ig.

Oktató: Tóth Géza Gyógymasszőr terapeuta és oktató

2017-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2017. December 1., 2., 3. (péntek, szombat, vasárnap)

Részvételi díj: 27.000,- forint

Jegyzet ára: 2.000,- Ft

Jelentkezés, helyfoglalás: A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján a "Jelentkezés" feliratra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 5.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.
A jelentkezési díjat befizetheti:

1. személyesen, előre egyeztetett időpontban,

2. teljesítheti banki befizetéssel vagy átutalással
Bankszámla számunk: Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
CIB Bank, 10700701-47851203-51100005
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet és a tafolyam nevét.

3. elküldheti rózsaszín postai utalványon az alábbi névre és címre:
Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet és a tafolyam nevét.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)
Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, 2 db fürdőlepedőt vagy lepedőt, papucsot, krémet vagy olajat a masszírozáshoz, fiúknak fürdőnadrágot, lányoknak bikinit, továbbá tollat és füzetet a jegyzeteléshez.

További információk: Kató Henriett Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661 Munkanapokon 9-18h-ig.


Az alábbi linkre kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés