Hellinger féle családállítás

Családállítással az egészségért
címmel családállító műhely indult!
Következő időpont: 2014. Április 14. (Hétfő)

Rövid ismertető
Az ember nem is gondolná, hogy családi háttere mekkora hatással van testi-lelki állapotára, egészségére. Pedig egyértelmű, hogy a család egy élő, interaktív rendszer. Zavar esetén valamelyik családtagnál villogni kezd a piros lámpa, aki nem is tudja, mit vagy miért jelez, de jelez. Ilyen esetekben az orvosi rutinkezelések sem hoznak jó eredményt, így feltétlenül érdemes megvizsgálni a családi hattér problémáit is.
A családállítás egy terápiás módszer, amely olyan pszichoszomatikus tünetek vizsgálatával foglalkozik, amelyek oka a családi történetben rejlik. Nemzetközi sikertörténete Bert Hellinger munkásságához kapcsolódik, aki rendszerbe foglalta, és széles körben alkalmazta rendkívül hatékonyan. A módszer közben új, gyorsan fejlődő tudományággá alakult. Több stílusa is működik a gyakorlatban, de közös bennük a családi rendszer sajátos szemlélete, az egyensúlybillenések kiegyenlítése. Ha a rendszerben sikerül helyreállítani az egyensúlyt, a jelzőlámpa villogása (legyen az magatartás-zavar vagy betegség), okafogyottá válva megszűnik.
Bertold Ulsamert idézve: "A család az alap, amelyben gyökeredzünk. Amíg ezeket a gyökereket nem ismerjük fel, szárnyaink gyengék maradnak. A családállítás az egyik lehetséges módja, hogy felfedezzük ezeket gyökereket, és megszabadítsuk őket mindattól ami gyengít, és árt nekik. Akkor a gyökerekből a szárnyakba áramolhat az erő."
Javasolt szakirodalom:
Thomas Schafer: Ami a lelket megbetegíti és ami meggyógyítja
Bertold Ulsamer: Gyökerek nélkül nem lehet repülni
Gunthard Weber: Kétféle boldogság

Helyszín: XI., Edömér u. 6. I. emelet 1. ajtó (Feneketlen tónál) Kapucsengő: 11-es
Csoportvezető: Lokodi András terapeuta, Eurasys végzős
Időtartama: 18 órától kb. 21-óráig,

A csoportmunka zavartalanságáért a kezdeti beszélgetést követően (kb.10-15 perc), az ajtót bezárjuk!

Érdeklődni, bejelentkezni: Lokodi Andrásnál lehet
Telefonszáma: 06/30/311-1535
E-mail címe: lokodi@hotmail.com

Mindenkit szeretettel várunk!